Politica de livrare

Pasul 1: Alege produsul dorit
Odata ce ati gasit produsul dorit dati click pe butonul “Adauga in cos”. Produsul va fi automat introdus in cosul dumneavoastra de cumparaturi.
Puteti alege sa vedeti cosul de cumparaturi sau va puteti continua cumparaturile pe site. Daca ati ales sa vedeti cosul de cumparaturi, se va deschide pagina cosului, unde veti vizualiza lista produselor si unde veti putea sa actualizati cantitatea dorita sau sa stergeti unul sau mai multe produse din cos.

Pasul 2: Completeaza datele personale
Dupa completarea campurilor obligatorii dati click pe butonul “Finalizare comanda”
In urma realizarii comenzii veti primi automat un e-mail care va contine urmatoarele date: numele si codul produselor comandate, modalitatea de plata.

Care este costul transportului?
Produsele vor fi livrate prin    curierat rapid  in toata tara.
* Transportul este  20 lei in orice localitate fara km suplimentari.

Cand imi sunt livrate produsele?
Comenzile procesate pana in ora 12:00 se expediaza in aceeasi zi, iar cele procesate dupa aceasta ora, se vor expedia  in urmatoarea zi lucratoare. Livrarea se face  in 1-2 zile lucratoare de la expedierea comenzii.

Care este modalitatea de plata?
* Plata securizata cu cardul 

* Plata prin transfer bancar

* Plata prin Paypal

Retur si rambursare:

Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.Produsul trebuie sa fie in ambalajul original si in aceeasi stare in care l-ai primit.
Banii vor fi rambursati in cont in maxim 3 zile calendaristice de la primirea returului !
Ne rezervam dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune !

Cos

Înregistrează-te

Nu ai cont?

Home
Magazin
0 Produse Cos
Client